Još povoljnije s Pikom

Proljetno raspoloženje u Mercatoru se nastavlja...

Uz Pika karticu na odabrane proizvode iz našeg redovnog akcijskog kataloga ostvarite i do 50% popusta. A ovu subotu 30.3. za svaku kupovinu iznad 30 KM ostvarite 10% popusta. 

*Popust -10% se ne odnosi na artikle koji su već na akciji, artikle Sniženo, posebno označene artikle, štampu, dopunu za mobilne telefone, cigarete i ne zbraja se sa drugim popustima.

Još povoljnije sa Pikom. U Mercatoru.

Pika 31.3. 1200x628

Veseli mart s PIKOM u Mercatoru!

Ovoga marta pripremili smo posebne popuste sa PIKOM u Mercatoru. U subotu 09.03. ostvarite -10% popusta na ukupnu kupovinu uz PIKA karticu za račun iznad 30 KM. *Popust se ne odnosi na artikle koji su već na akciji, artikle Sniženo, posebno označene artikle, štampu, dopunu za mobilne telefone, cigarete i ne zbraja se sa drugim popustima.

Specijalni vikendi su oni 16-17.3. i 23-24.3. jer tada ostvarujete DUPLE PIKA bodove. A svakako ne propustite u Mercator redovnom katalogu od 14.3. potražiti još pogodnosti uz Pika karticu. 

Jer ovaj mart ne može biti veseliji!

Pika 1100x733

Pika cijena

Uz Pika karticu štedite više. U svakom našem katalogu posebno označeni proizvodi dostupni su po još povoljnijim cijenama uz korištenje Pika kartice lojalnosti. Osim pogodnosti koje Vam korištenje PIKA kartice lojalnosti omogućava kroz poseban sistem sakupljanja bodova i dodatnih pogodnosti, uz korištenje ove kartice imate mogućnost dodatne uštede pri kupovini posebno označenih artikala! 

Uz Pika karticu drugi utorak u mjesecu vrijedi više! Utorkom: 11.09., 09.10., i 13.11. za kupovinu uz Pika karticu iznad 50KM ostvarite popust 10% na ukupnu kupovinu.

 

6