Brašno Zlatni puder 1 kg

700x459px brasno

Klas je sedamdesetih godina prošlog vijeka bio među prvim proizvođačima koji je na ovim prostorima proizveo namjensko brašno T-400, pod brendom Zlatni puder.

Od tada je prošlo više od 45 godina, a Zlatni puder je u svakom trenutku na tržištu bio apsolutni lider u kategoriji namjenskog brašna.

Zlatni puder, je sinonim za kvalitet, i to ne samo na BH tržištu nego i na brojnim izvoznim tržištima: Crna Gora, Švedska, SAD, Holandija, Njemačka, Slovenija, UK, Austrija, Australija….

Zlatni puder, kao i ostali tipovi brašna, proizvode se u Klasovom mlinu za preradu pšenice, koji je u jugoistočnoj Evropi najveći i najsavremeniji, potpuno automatizirani mlin, čiji je ukupni instalirani kapacitet 450 tona dnevno.

Zahvaljujući novoj opremi, Klas odavno zauzima lidersku poziciju u proizvodnji mlinsko-pekarskih proizvoda u BiH.

U ponudi su 4 gramaže Zlatnog pudera: 1kg, 2kg, 5kg i 10. 

Osim promocije brendova, u petom valu kampanje, Mercator je za svoje vjerne kupce pripremio i Nagradnu igru pod nazivom „Moje brendove biraj, u vožnji na Vespi uživaj!“, koja će trajati od 04. juna do 29. jula 2020. godine. 

Kupovinom proizvoda sa oznakom „Moji brendovi“, svi kupci imaju priliku osvojiti jednu od 10 glavnih nagrada – skuter Vespa primavera + zaštitina kaciga.