Metalac posuđe u Mercatoru -50%

  • Image

Mercator i Metalac vam nude fantastičnu priliku da kupite REA inox posuđe izrađeno od nehrđajućeg čelika (CrNi 18/10) vrhunskog kvaliteta i u skladu sa najvišim svjetskim standardima, a po 50% nižoj cijeni.

Akcija vrijedi od 15. marta do 1. juna 2020. 

Metalac Mercator 1200px2

Nova linija REA inox posuđa garantovano pruža:

1. ZDRAVO KUHANJE - Dragocijeni minerali i termolabilni vitamini i arome ostaju maksimalno očuvani zbog čega se inox posuđe preporučuje za i dijetalnu pripremu hrane.

2. PRAKTIČAN POKLOPAC - Na ravnom staklenom poklopcu sa silikonskim obodom nalazi se otvor za ispuštanje pare i otvor za cijeđenje što olakšava pripremu tjestenina, povrća i drugih namirnica od kojih treba odvojiti višak vode.

3. UŠTEDU ENERGIJE - Akutermno kapsula dno omogućava vam da pripremate hranu na vrlo niskim temperaturama čime štedite energiju i maksimalno čuvate sve biološki važne sastojke uz minimalne gubitke vitamina osjetljivih na visoke temperature.

4. UŠTEDU VREMENA - Zahvaljujući višenamjenskoj funkciji inox posuđa i njegovim karakteristikama ne morate boraviti u kuhinji dok se hrana krčka na najnižoj temperaturi.

5. UŠTEDU NA KUHINJSKOM POSUĐU - Zahvaljujući tehničko-tehnološkim karakteristikama upotrebljenog materijala, inox posuđe je dugotrajno i praktično neuništivo. Možete ga koristiti, kako za pripremanje, tako i za serviranje pripremljene hrane. Na taj način trajno imate posuđe u kojem ćete uvijek uživati bez potrebe da ponovno kupujete novo.