Aktuelne nagradne igre

Moje brendove biraj i na Vlašiću skijaj!

Mercator i Moji brendovi te nagrađuju - RADUJMO SE ZAJEDNO

U Mercatoru, uz Pika karticu, a da pri tom na računu imate najmanje jedan artikl sa oznakom „ Moji brendovi”, možete osvojiti jedan od 10 VIKEND BORAVAKA NA VLAŠIĆU.

Direktno učešće u nagradnoj igri imaju kupci sa prijavljenim prebivalištem u BiH, koji izvrše kupovinu u poslovnim jedinicama Priređivača na području BiH u iznosu računa od najmanje 30,00 KM i koji su prilikom te kupovine kupili najmanje jedan artikal koji je na polici obilježen oznakom „Moji brendovi“, uz obavezno korištenje Pika kartice registrovane u sistemu programa lojalnosti Super Kartice d.o.o. Sarajevo, osim zaposlenika Priređivača i Super Kartice d.o.o. Sarajevo, odnosno članova njihovih užih porodica koji sa njima žive u zajedničkom domaćinstvu. 

Svaki učesnik u nagradnoj igri može učestvovati s neograničenim brojem kupovina navedenih proizvoda, s tim da jedan učesnik može dobiti samo jednu nagradu u toku trajanja nagradne igre, bez obzira na broj realizovanih kupovina.

Izvlačenje dobitnika nagrada će se održati dana 21.01.2022.godine u 12.00 sati, metodom slučajnog odabira certifikovanim kompjuterskim softverom broja registrovane Pika kartice koja ispunjava uslov učešća u nagradnoj igri.

Nagradni fond Federacija BiH

7x VIKEND BORAVAK ZA DVIJE OSOBE NA VLAŠIĆU

(*uključuje 2 noćenja na bazi polupansiona za 2 osobe uz neograničeno korištenje wellness centra, sa uplaćenom boravišnom taxom i osiguranjem)

*Aranžman se može koristiti u periodu od 01.02.-28.02.2022.godine.

Nagradni fond RS

3x VIKEND BORAVAK ZA DVIJE OSOBE NA VLAŠIĆU

(*uključuje 2 noćenja na bazi polupansiona za 2 osobe uz neograničeno korištenje wellness centra, sa uplaćenom boravišnom taxom i osiguranjem)

*Aranžman se može koristiti u periodu od 01.02.-28.02.2022.godine.

 

Više informacija o uslovima pronađite u pravilima: 

Federacija BiH

Republika Srpska  

 

 

 

S Mercatorom i Hippom do vrijednih nagrada za naše najmlađe

 

Hipp NI 1100x480

Nagradna igra traje od 24.11. do 24.12.2021. 

USLOVI UČEŠĆA 

Direktno učešće u nagradnoj igri ostvaruju sva fizička lica sa prijavljenim prebivalištem u BiH, koja za vrijeme trajanja nagradne igre u poslovnim jedinicama Priređivača na području Federacije Bosne i Hercegovine izvrše kupovinu proizvoda brenda HIPP (kašice i sokovi)  u iznosu od 25,00 KM i više, uz korištenje Pika kartice registrovane u sistemu programa lojalnosti Super Kartice d.o.o. Sarajevo; osim zaposlenika Priređivača i Super Kartice d.o.o. Sarajevo, odnosno članova njihovih užih porodica koji sa njima žive u zajedničkom domaćinstvu.  

Svaki učesnik u nagradnoj igri može učestvovati s neograničenim brojem kupovina navedenih proizvoda, s tim da jedan učesnik može dobiti samo jednu nagradu u toku trajanja nagradne igre, bez obzira na broj realiziranih kupovina. 

Izvlačenje dobitnika nagrada će se održati dana u tržnom centru Priređivača u ulici Ložionička br. 16., Sarajevo, 28.12.2021.g. u 12.00 sati, metodom slučajnog odabira certificiranim kompjuterskim softverom broja registrovane Pika kartice koja ispunjava uslov učešća u nagradnoj igri (kupovina artikala iz prodajnog asortimana HIPP kašice i sokovi uz Pika karticu). 

Rezultati nagradne igre i imena dobitnika nagrada biće objavljeni na web stranici www.mercator.ba i www.pikakartica.ba, u roku od 7 dana od nagradnog izvlačenja.

NAGRADNI FOND FEDERACIJA

KOLICA 2U1 CYBEX Crna 1 kom

KOLICA 2U1 CYBEX Crvena 1 kom

CYBEX SOLUTION B FIX Sjedalica 6 kom

PRAVILA FEDERACIJA BIH 

NAGRADNI FOND RS

KOLICA 2U1 CYBEX Crna 1 kom

KOLICA 2U1 CYBEX Crvena 1 kom

CYBEX SOLUTION B FIX Sjedalica 2 kom

PRAVILA RS