NOVE POGODNOSTI U MERCATORU ZA PENZIONERE

  • Image

Od sada kupovinu sa popustom za vas mogu ostvariti vaši najbliži

 

Sarajevo, 21.04.2020.g. – Sa željom da izađemo u susret našim dragim penzionerima, našu redovnu pogodnost kojom svakog četvrtka u Mercatoru ostvaruju 10% popusta na ukupnu kupovinu, prilagodili smo tako da od 23. aprila pa do kraja mjeseca maja, popust mogu ostvariti i njihovi mlađi članovi porodice, prijatelji ili komšije, sa posljednjim čekom od penzije i ličnom kartom osobe za koju kupuju.

Jako smo svjesni da su upravo naši penzioneri, najugroženija populacija u vrijeme pandemije virusa Covid-19 i koliko im znači kupovina i nabavka neophodnih artikala sa određenim popustom. Upravo zbog toga smo, pod sloganom „Uvijek tu za vas!“, odlučili da i njihovi najbliži mogu pomoći u nabavci, te da uz predočenje posljednjeg čeka od penzije i  ličnu kartu, onoga u čije ime obavlja nabavku,  dobije odgovarajući popust na ukupnu kupovinu u iznosu od 10%. Takođe, navedeni popust mogu ostvariti i penzioneri strani državljani, uz predočenje odgovarajućih dokumenata.  – rekao je Ahmet Koštreba, direktor Društva Mercator BH.

Akcijski popust od 10% obračunava se na kasi i ne odnosi se na proizvode koji su već na sniženju.

Mercator uvijek brine o svojim kupcima, čuva dragocjeno zdravlje naših roditelja, naših penzionera i nastoji osigurati sve što im je neophodno po najpovoljnijim cijenama.

UVIJEK TU ZA VAS

Vaš Mercator