Mercator i Vitapur za vaš miran i ugodan san

 

07 loyality bamboo BiH digital MERCATOR web banner2 

Nastavljajući tradiciju da uvijek iznova obraduje svoje vjerne kupce,od 22.08.2019.g, Mercator BH je za vas pripremio fantastične popuste od 50% na ekskluzivnu Bamboo liniju Premium proizvoda za spavanje kompanije Vitapur. Svojim vrhunskim proizvodima, Vitapur brine za vaše udobno spavanje i miran san, a novom generacijom proizvoda sa poboljšanom formulom kvaliteta, nastoji život učini boljim i zdravijim.

Linija proizvoda za spavanje Premium Bamboo, pruža osjećaj udobnosti i svježine, a bambusova vlakna i nebijeljeni pamuk izvrsno apsorbuju znoj. Posebnost linije su jastuci različitih oblika i tvrdoće za svaki položaj spavanja i za cijelu porodicu. U ovoj ekskluzivnoj ponudi možete pronaći Dječiji jastuk Bamboo Premium My first pillow, izuzetno mekani jastuk, idealan za djecu od druge godine starosti, Jastuk za sve položaje Bamboo Premium All side sleep pillow, klasično dizajniran jastuk izrađen od prirodnog bambusa sa svježinom 100% neizbjeljivanog pamuka. Prozračni ljetni jastuk će vas u vrućim ljetnim noćima uljuljati u zdrav i miran san, Anatomski jastuk 2 u 1, Bamboo Premium 2 in 1 support pillow, anatomski oblikovan jastuk koji savršeno podupire vrat, jastuk sa dva odvojena jezgra različite tvrdoće u svakoj polovini jastuka, zatim Klasični jastuk 2 u 1, Bamboo Premium 2 in 1 soft hard pillow, jastuk s dva jezgra različite tvrdoće, za odabir spavanja na tvrdoj ilimekanoj strani jastuka, savršen izbor za sve koji vole spavanje na bokuili leđima.

Osim jastuka, u ponudi su i posteljine Svilanit vrhunskog kvaliteta, Jorgan Bamboo Premium, pokrivač koji tokom cijele godine omogućava ravnomjernu raspodjelu punjenja, zadržavanje volumena i zaštitnih svojstava nakon pranja, Nadmarac 3+1 Bamboo,  napravljen od kombinacije 3 cm pjene u jezgri i 1 cm memorijske pjene u navlaci koja pruža dodatnu udobnost te dodatno štiti Vaš krevet, kao i 1 roll up, 4 rješenja za poboljšanu udobnost kauča, starog kreveta ili za kampovanje. Može se koristiti i kao dodatni ležaj ili podloga za igru.

Sve ove vrhunske proizvode sa genijalnim rješenjima za vašu spavaću sobu, možete pronaći u Mercator prodavnicama, a Mercator je za vas pripremio pristupačne cijene uz popust od 50% na Vitapur Bamboo Premium eskluzivnu liniju proizvoda za spavanje. 

Vaš Mercator

 

PRODAJNA MJESTA 
SARAJEVO - Ložionička 16
ILIDŽA - Butmirska cesta 14
DOBRINJA - Bulevar Mimar Sinana 1
ŠIP - Dejzina Bikića 2a
ALIPAŠINO POLJE I - Bosanska 13a
VOGOŠĆA - Jošanička bb
ALIPAŠINO POLJE II - Trg Solidarnosti 12
VOGOŠČA WOG - Igmanska 81
VIŠNJIK - Višnjik 41
ČENGIĆ VILA - Džemala Bijedića 11
VRACA - Pavla Lukača 4
ALIPAŠINO POLJE 1 - Trg ZAVNOBIH -a 18
HADŽIĆI - Garovci bb
KOŠEVSKO BRDO - Braće Begić 3
ILIDŽA - Rustem Pašina 23
MALTA - Envera Šehovića 54
HRASNO - Topal Osman Paše 16
VOJNIČKO POLJE 2 - Adija Mulabegovića 16
ČAPLJINA (Kneza Domagoja bb)
MOSTAR (Stjepana Radića br. 39)
SKENDERIJA - Skenderija 20
ILIJAŠ 1 - Bosanski put 143
ZENICA 1 - Crkvice do br. 66
KAKANJ - Mehmeda Skopljaka bb
FOJNICA 2 - Šetalište bb
TUZLA (II Korpusa Armije BIH bb)
TUZLA (Univerziteska 16)
ŽEPČE (Sarajevska b.b.)                   
BRČKO (Reisa Džemaludina Čauševića 68b
SANSKI MOST (Bulevar 7 korpusa BB)
CAZIN (Zlatnih ljiljana bb)
BANJA LUKA (Aleja Svetog Save 69)
LAKTAŠI (Karađorđeva 1)
KOTOR VAROŠ (Cara Dušana bb)
STARČEVICA II (Dr.Vojislava Đede Kecmanovića 2d)
CAZIN (Mala Lisa bb)