PIKA BONUS

  • Image

Mercator Pika bonus WEB 1100x486

Završetkom velike nagradne igre Mercatora i Pika Kartice „Uz Pika bonus proizvode do vrijedne nagrade“, izvučeni su i sretni dobitnici.

U nagradnoj igri koja je počela 29. jula i trajala do 23. septembra, svaki kupac koji je izvršio kupovinu najmanje jednog proizvoda sa oznakom Pika bonus uz Pika karticu, imao je pravo učešća, uz slanje SMS poruke sa brojem računa. 

Veoma smo zadovoljni odzivom naših kupaca na Nagradnu igru, koju smo organizovali zajedno sa našim vjernim partnerom Pika karticom. Izvukli smo pet sretnih dobitnika vrijednih poklon bonova u iznosu od 1.000 KM za kupovinu u Mercatoru. U ime kompanije Mercator BH čestitam sretnim dobitnicima i zahvaljujem svim učesnicima nagradne igre. Osim toga, svi kupci koji su izvršili kupovinu artikala sa Pika bonus oznakom nagrađeni su sa trostrukim bodovima na Pika kartici." -  Izjavila je Martina Jakešević, voditelj projekata i kampanja Mercatora BH. 

Brendovi koji su uzeli učešće u ovom projektu i čiji su proizvodi bili označeni na policama Mercatora sa oznakom Pika Bonus su Ariel, Perwoll, Fabuloso, Somat, Naturella, Maggi i Haribo. 

Sretni dobitnici nagrada su:

1. LEJLA KULUGLIJA-MEMISEVIC, TUZLA

2. MUNEVERA ALISPAHIĆ, ZENICA

3. AIDA MRGAN, MOSTAR

4. JASMINA NANIĆ, BANJA LUKA

5. VERA SUBOTIĆ, LAKTAŠI

Dobitnicima čestitamo u nadi da će nagradu iskoristiti na najboljji način – kupovinom u Mercatoru.

UZ PIKA BONUS PROIZVODE DO VRIJEDNE NAGRADE