1100x488

Prateći svjetske trendove i tržište koje zahtjeva samo najbolje proizvode, Mercator je ponovo pripremio ekskluzivno iznenađenje za svoje kupce u kojem će uživati vrhunski poznavaoci kafe. Jedna od najvećih globalnih brand ikona i čuveni svjetski brand Starbucks je stigao u sve veće prodavnice Mercatora širom Bosne i Hercegovine. Od sada možete uživati u posebnim okusima Starbucks “Ready to drink” kafe, sa posebnim doživljajem i iskustvom najbolje kafe na svijetu.

  • Za ljubitelje espresso kafe u ponudi je Starbucks Duobleshot Espresso s najboljim zrnima 100% Arabica kafe i glatkog kremastog mlijeka, sa i bez dodanog šećera, u praktičnom pakovanju, limenkama od 200 ml.

  • Za ljubitelje kremaste kafe tu je i  Starbucks Frappuccino, jedan od najomiljenijih napitaka u kojem se kafa i mlijeko, smjelim kombinacijama, spajaju u savršenoj kombinaciji okusa Mocha, Caramel i Coffee, u staklenom pakovanju od 250 ml.

Izuzetno smo ponosni što upravo u našim prodavnicama imamo premijernu prodaju vrhunskih Starbucks proizvoda, jer i na taj način bogatimo vlastiti asortiman svjetski poznatih brendova te nastojimo zadovodoljiti sve želje i potrebe svih naših kupaca. Sigurni smo da će svi ljubitelji i poznavaoci vrhunske Starbucks kafe uživati u omiljenim okusima iz naše ponude“,  rekao je Emir Zuhrić, rukovodilac službe pakirane hrane u Mercator BH.

Posjetite i vi Mercator prodavnice i uživajte u okusu fantastično pripremljene kafe, sa vrhunskim mješavinama latinoameričkih i afričkih zrna, kao i posebnom iskustvu ispijanja omiljenog napitka koje je za vas pripremio Starbucks. Kao i do sada, Mercator za vas priprema samo najbolje i svojim kupcima garantuje uvijek nešto novo na našem tržištu.