Grupa Mercator

  • Image

Grupa Mercator je jedna od najvećih privrednih kompanija u Sloveniji kao i u cjelokupnoj regiji Jugoistočne Evrope. Sastoji se od trgovačkih društava. U Sloveniji ih ima deset, a na ostalih tržištima Jugoistočne Evrope u okviru Grupe Mercator posluje sedam ovisnih društava. Matično društvo Grupe je društvo Poslovni sistem Mercator, d.d., sa sjedištem u Republici Sloveniji.

Primarna i najvažnija djelatnost Grupe Mercator je trgovina na malo sa proizvodima svakodnevne upotrebe u domaćinstvu, koja je proširena sa ponudom dopunskih usluga. Na taj način želimo svojim kupcima obezbijediti cjelovitu ponudu, koja će odgovarati njihovim potrebama i željama.

Program proizvoda svakodnevne potrosnje3

Program proizvoda svakodnevne potrošnje

U gusto razvijenoj maloprodajnoj mreži u Sloveniji, Crni gori, Srbiji i Bosni i Hercegovini našim kupcima obezbjeđujemo široku i kvalitetnu ponudu proizvoda svakodnevne potrošnje.

Program proizvoda za dom A7

Program proizvoda za dom

U prodavnicama M Tehnika nudimo sve za dom, od građevinskih materijala, namještaja, opreme do aparata za domaćinstvo, bijele tehnike i zabavne elektronike.

64

Proizvodi naše trgovačke marke

U okviru linija vlastite trgovačke marke našim kupcima obezbjeđujemo kvalitetne proizvode po pristupačnim cijenama. Na našim policama su na raspolaganju proizvodi dvanaest trgovačkih marki.

IMG 3496

Uslužne djelatnosti

Putem naših restorana takođe obavljamo i ugostiteljske usluge.  Preko mreže samoposlužnih benzinskih servisa Maxen opskrbljujemo naše kupce sa gorivom.

Mercator nekretnine

Mercator nekretnine

U Mercatoru sa nekretninama postupamo kao sa posebnim poslovnim područjem, čiji je osnovni cilj optimalno upravljanje sa nekretninama.

Potpune informacije o Grupi Mercator

Potpune informacije o grupi Mercator

Više informacija o Grupi Mercator  možete saznati ukoliko "kliknete" OVDJE