1100x491

Korisnici Pika Kartice tokom ljeta ostvaruju uštede u više od 140 sezonskih Konzum prodavnica na obali i otocima širom Hrvatske.

Svi imaoci Pika kartice će u prvoj sedmici jula, dobiti kupon za popust od 5% za svaku kupovinu u više od 140 sezonskih prodavnica Konzuma na obali i otocima Hrvatske, koje možete koristiti u julu i augustu 2021. godine.

Kupon uz Vašu Pika Karticu pokažite na blagajni sezonskih prodavnica Konzuma u Hrvatskoj.

Kako doći do kupona?

Kupon ćete dobiti na Vaš e-mail kojim ste izvršili registraciju za Pika Karticu.

Ako imate Pika karticu, a još niste dobili kupon za popust od 5% u trgovinama Konzuma, možete nas kontaktirati na besplatni telefonski broj 080 02 22 28 ili uz pisani zahtjev na info@pikakartica.ba  s naznakom "Kupon za popust od 5% u Konzumu".

Popust se ostvaruje u svakoj kupovini i odnosi se na iznose do 10.000 kn te se ne sabira sa drugim popustima na ukupan iznos računa. Popust se ne odnosi na promotivne proizvode ili proizvode na akciji, proizvode s oznakom "kupi više, plati manje", za kupovinu duhanskih proizvoda, bonova za mobitel, poklon kartice, štampe, usluge plaćanje računa i pakovanje poklona, na iznos povratne naknade te na proizvode iz programa sakupljanja naljepnica radi ostvarivanja popusta.

Lokator Konzum prodavnica u Hrvatskoj

Kliknite pretragu Konzum prodavnica za tačne lokacije s popisa sezonskih prodavnica Konzum, gdje možete iskoristiti popust od 5%!

PAŽNJA: Lokator može poslužiti samo kao pretraga sezonskih prodavnica Konzuma, gdje se primjenjuje popust od 5%. Popust se ne odnosi na sve Konzumove prodavnice navedene u lokatoru, već samo na one odabrane s gornjeg popisa.

KOD NAS SA PIKOM, UVIJEK SE VRAĆA!

Pika bonus web 1100x486

S Pikom možete uštedjeti na svakom koraku!

Svakodnevno u Mercator prodavnicama uz obilje pogodnosti, poklanjamo i fantastične popuste odabranih proizvoda sa cijenama nižim i do 50% za sve naše kupce koji imaju Pika karticu.

Po izuzetno povoljnim cijenama možete potražiti na policama naših trgovina proizvode označene sa oznakom PIKA AKCIJA i ostvariti značajne uštede prilikom kupovine. Ponudu možete pogledati i u našem aktuelnom redovnom katalogu OVDJE.

Osim što možete ostvariti značajne uštede prilikom kupovine uz Pika karticu, imate i priliku osvojiti vrijedne novčane nagrade ukoliko birate PIKA BONUS proizvode u sklopu naše nagradne igre.

I to nije sve, svakodnevnom kupovinom u Mercatoru i kod ostalih partnera Pika kartice, te korištenjem Pika kartice prilikom kupovine, ostvarujete mogućnost POVRATA NOVCA na način da sakupljate bodove na Vašoj Pika kartici, koji na kraju obračunskog perioda postaju financijska vrijednost koju možete iskoristiti samo u Mercatoru.