Pika bonus NI 2 KV web 1100x483

Nastavljamo sa nagrađivanjem naših vjernih kupaca i ovog ljeta idemo sa još jednom nagradnom igrom pod nazivom „Uz Pika Bonus proizvode do vrijedne nagrade“. Kao i uvijek do sada, cilj je nagraditi vjernost naših kupaca i dodatno promovisati posebno označene proizvode na policama Mercator prodavnica, širom Bosne i Hercegovine.

Kako do nagrada?

Svi kupci koji u periodu od 12. augusta do 8. septembra 2021. godine izvrše kupovinu najmanje jednog proizvoda, označenog na polici oznakom “Pika Bonus”, uz obavezno korištenje Pika kartice, direktni su učesnici nagradne igre, te postaju potencijalni dobitnici pet vrijednih poklon bonova u iznosu od 1.000 KM za kupovinu u Mercatoru.

Brendovi koji su uzeli učešće u ovom projektu i čiji se proizvodi nalaze na policama Mercatora sa oznakom Pika Bonus su Pfanner, Haribo, Pampers, Nivea i Syoss.

Budite i vi dio naše Pika Bonus nagradne igre, a pet najsretnijih kupaca će ovog ljeta uz pomoć Mercatora, ojačati svoj kućni budžet vrijednim nagradama, jer samo u Mercatoru ko uz Piku plaća, više mu se vraća.