MERCATOR - UVIJEK PRAVI IZBOR 

 

Ritual web 1100x481

Mercator kafa Ritual je vaš novi omiljeni ritual!
Ispijanje šoljice kafe je ritual koji svi volimo u bilo koje doba dana, ujutro ili poslije napornog radnog dana. Predstavljamo vam robnu marku Mercatora - Ritual, kafu vrhunske kvalitete i najfinijeg okusa koju možete pronaći na našim policama po super sniženoj cijeni.

 

MERCATOROVA ZIMNICA NA VAŠEM STOLU 

Omiljena zimnica? Paprika ili ajvar? Koji god proizvod odabrali uz Mercatorovu zimnicu ne možete pogriješiti.  

GARDEN GOOD

Odlična užina za više energije – Garden Good je uvijek pravi izbor.

Zadržite dobru formu uz šaku orašastih plodova, sjemenki ili suhog voća svaki dan.

Posjetite Mercator prodajna mjesta i sami se uvjerite u pravi izbor i vrhunski kvalitet, uz izuzetno povoljne cijene naših proizvoda.

Za svaki dan sok Moj dan je uvijek pravi izbor.

Osvježavajuća narandža ili sočna jabuka – koji god okus odabrali Mercatorovih voćnih sokova MOJ DAN ne možete pogriješiti.  

Želimo da svaki dan, pri svakoj kupovini, naši dragi kupci imaju velik izbor veoma kvalitetnih Mercator proizvoda po izuzetno povoljnim cijenama. Kontinuirano razvijamo i unapređujemo trgovačku marku Mercator, koju čine proizvodi renomiranih bosanskohercegovačkih ali i regionalnih proizvođača, sa strogo kontrolisanim porijeklom robe.  Zato smo ponudili više od 800 Mercator proizvoda, rađenih sa velikom ljubavlju, iskustvom i znanjem, te ojačali partnerske odnose s dobavljačima koji izrađuju vrhunske proizvode za vas. Želimo zadovoljiti potrebe cijele porodice i sa velikom pažnjom smo se  posvetili razvoju svake kategorije proizvoda.

Mercator ima više linija trgovačke marke, tako da ćete na policama naših marketa pronaći namirnice za svakodnevnu potrošnju pod brendom Mercator, ulje, rižu i tjesteninu, mlijeko proizvedeno kod domaćeg proizvođača MI99, veoma kvalitetnu liniju proizvoda brenda Lumpi koji obuhvata dječije pelene i vlažne maramice, tu je i program  BIO proizvoda Bio zone i Free Zone, linija za njegu tijela Olea, linije za čišćenje doma Dax, Natur i Daisy, ukusne čokolade i keksi Finesse, kao i  noviteti Mercator Garden Good suho voće i povrće sa zavidnom širinom asortimana, tekstil za dom, kućanski aparati Home s modernijom linijom i poboljšanom kvalitetom i dr. U ponudi imamo i veoma kvalitetnu hranu za pse Mercator brenda  Buddy i hranu za mačke brenda Kitty.

Posjetite Mercator prodajna mjesta i sami se uvjerite u pravi izbor i vrhunski kvalitet, uz izuzetno povoljne cijene naših proizvoda.