Lumpi asortiman iz porodice robne marke Mercator

Mercator u svom asortimanu ima više od  1300 proizvoda svoje robne marke visoke kvalitete i pristupačne cijene. Mercator brandovi robne marke  su nastali kao odgovor na želje i potrebe kupaca, a da bi se zaista uvjerili da je to proizvod kakav svi želimo, više puta tokom procesa svi proizvodi  idu na provjeru kontrole kvaliteta, kao jednim od ključnih segmenata svake dobre i savjesne proizvodnje.

Mekane i udobne Lumpi pelene

Jedan od Mercator brendova je veoma kvalitetna linija Lumpidječijih pelena. U saradnji sa renomiranim bosanskohercegovačkim proizvođačem Violeta, koriste se najmodernije tehnologije za proizvodnju Lumpi pelena a koji se mogu naći na policama u BiH ali i u zemljama regiona. Lumpi pelene su udobne, mekane, brzo upijajuće, bez parabena i bez alkohola. Osluškujući potrebe majki koje žele zdravo i bezbrižno odrastanje svojih mališana, Mercator kontinuirano razvija i unapređuje Lumpi pelene, jer je upravo Lumpi najbolji saveznik majki. Ako vaša beba treba meke i udobne pelene, isprobajte Lumpi sa vrhunskom tehnologijom za maksimalno upijanje.

Vlažne maramice

Lumpi vlažne maramice su nježne, antialergijske i bez alkohola. Ove maramice održavaju prirodnu pH vrijednost kože i idealne su za održavanje higijene u svakoj prilici. U Mercator prodavnicama možete naći 3 vrste Lumpi vlažnih maramica i to sa panthenolom, glicerinom i sa ekstraktom kamilice. Sve tri linije su proizvedene bez alkohola, bez umjetnih boja i dermatološki su testirane.

Njega vaše bebe

Za besprijekornu njegu vaše bebe tu su i Lumpi šamponi, kupke i gelovi za kupanje koji imaju pH vrijednost 5,5 što je jedan od veoma važnih faktora za prirodnu njegu vaše bebe. Ovi proizvodi ne sadrže paraben, što vašoj bebi daje prirodnu mekoću kože i sjaj.

Veš za vaše mališane

Lumpi je svoj program obogatio i sa novom kolekcijom dječijeg donjeg veša koji je izrađen sa posebnom pažnjom. Potpuna mekoća i visok kvalitet tkanine sa popularnim motivima oduševiti će sve mališane i pružiti im udobnost i toplinu poput zagrljaja.

Pronađite Lumpi proizvode u Mercator prodavnicama i uvjerite se u kvalitet i pristupačne cijene.

 

MERCATOR - UVIJEK PRAVI IZBOR 

 

Ritual web 1100x481

Mercator kafa Ritual je vaš novi omiljeni ritual!
Ispijanje šoljice kafe je ritual koji svi volimo u bilo koje doba dana, ujutro ili poslije napornog radnog dana. Predstavljamo vam robnu marku Mercatora - Ritual, kafu vrhunske kvalitete i najfinijeg okusa koju možete pronaći na našim policama po super sniženoj cijeni.

 

MERCATOROVA ZIMNICA NA VAŠEM STOLU 

Omiljena zimnica? Paprika ili ajvar? Koji god proizvod odabrali uz Mercatorovu zimnicu ne možete pogriješiti.  

GARDEN GOOD

Odlična užina za više energije – Garden Good je uvijek pravi izbor.

Zadržite dobru formu uz šaku orašastih plodova, sjemenki ili suhog voća svaki dan.

Posjetite Mercator prodajna mjesta i sami se uvjerite u pravi izbor i vrhunski kvalitet, uz izuzetno povoljne cijene naših proizvoda.

Za svaki dan sok Moj dan je uvijek pravi izbor.

Osvježavajuća narandža ili sočna jabuka – koji god okus odabrali Mercatorovih voćnih sokova MOJ DAN ne možete pogriješiti.  

Želimo da svaki dan, pri svakoj kupovini, naši dragi kupci imaju velik izbor veoma kvalitetnih Mercator proizvoda po izuzetno povoljnim cijenama. Kontinuirano razvijamo i unapređujemo trgovačku marku Mercator, koju čine proizvodi renomiranih bosanskohercegovačkih ali i regionalnih proizvođača, sa strogo kontrolisanim porijeklom robe.  Zato smo ponudili više od 800 Mercator proizvoda, rađenih sa velikom ljubavlju, iskustvom i znanjem, te ojačali partnerske odnose s dobavljačima koji izrađuju vrhunske proizvode za vas. Želimo zadovoljiti potrebe cijele porodice i sa velikom pažnjom smo se  posvetili razvoju svake kategorije proizvoda.

Mercator ima više linija trgovačke marke, tako da ćete na policama naših marketa pronaći namirnice za svakodnevnu potrošnju pod brendom Mercator, ulje, rižu i tjesteninu, mlijeko proizvedeno kod domaćeg proizvođača MI99, veoma kvalitetnu liniju proizvoda brenda Lumpi koji obuhvata dječije pelene i vlažne maramice, tu je i program  BIO proizvoda Bio zone i Free Zone, linija za njegu tijela Olea, linije za čišćenje doma Dax, Natur i Daisy, ukusne čokolade i keksi Finesse, kao i  noviteti Mercator Garden Good suho voće i povrće sa zavidnom širinom asortimana, tekstil za dom, kućanski aparati Home s modernijom linijom i poboljšanom kvalitetom i dr. U ponudi imamo i veoma kvalitetnu hranu za pse Mercator brenda  Buddy i hranu za mačke brenda Kitty.

Posjetite Mercator prodajna mjesta i sami se uvjerite u pravi izbor i vrhunski kvalitet, uz izuzetno povoljne cijene naših proizvoda.