BIO ZONE

  • Image

BIO ZONE

100 % prirodni proizvodi provjerene kvalitete

Mercator svojom novom linijom ekoloških proizvoda Bio Zone nudi 100% prirodne proizvode, provjerene kvalitete.

Sve je lakše , kada možemo izabrati prirodno

Mercator svojom novom linijom ekoloških proizvoda Bio Zone nudi 100% prirodne proizvode, provjerene kvalitete. Proizvodi ne sadrže umjetne boje i arome.

Proizvodi Bio Zone isključivo su od ekološkog porijekla, budući da su sastojci proizvedeni u skladu s prirodom. To znači da su proizvedeni prema načelima ekološke poljoprivrede bez upotrebe genetske tehnologije, sredstava za zaštitu bilja i umjetnih gnojiva. Ekološki proizvodi su sada još dostupniji, ali i pristupačniji.

 

Bio zone zaciini ciajevi

Bio Zone začini i čajevi

Dio bogate ponude Bio Zone marke su i čajevi- zeleni čaj i mješavina biljnog čaja. Pakovani u filter kesice pravi su spoj praktičnosti primjene i zdrave, eko hrane bez umjetnih boja i okusa.

Začinima Bio Zone- đumbir i cimet možete čajeve učiniti još interesantnijeg okusa, ali i koristiti za pripremu svih ostalih jela, i biti sigurni da su ona začinjena zdravim, ekološki uzgojenim i 100% prirodnim proizvodima

Bio zone vafli

Vafli Bio Zone


Vafli Bio Zone su idealni za užinu ili grickanje.

Zbog niske masnoće i zasićenih masti, oni su pogodni kao samostalna užina ili zamjena za hljeb. Posebno su ukusni sa različitim namazima.

Bio zone Biljni napitci

Biljni napici Bio Zone

Biljni napitci su pića namijenjena osobama s netolerancijom ili alergijom na mlijeka, za vegane i one koji ih jednostavno obožavaju. Soja pića su nutricionistički vrlo bogata jer sadrže mnoge visoko kvalitetne bjelančevine. Žitarice iz riže i zobi uglavnom su bogate ugljikohidratima - prirodnim šećerima i vlaknima. Tako jela, koja se pripremamo sa  napicima od žitarica, često ne moraju biti začinjena pa su bez dodanog šećera. Biljni napitci koriste se kao pića ili u pripremi širokog spektra jela: supe, žitarice, sladoled i mnogi deserti.

Biljni napici Bio Zone su ekološkog porijekla, što znači da su sirovine proizvedene u skladu s načelima ekološke poljoprivrede, bez upotrebe genske tehnologije, sredstava za zaštitu bilja i umjetnih gnojiva. Oni se pripremaju od neprerađenih zrna riže i zobi evropskog porijekla, što takođe pruža veću nutritivnu vrijednost.

Bio zone ulja 2

Bio Zone ulja

Bio Zone kokosovo ulje je hladno prešano i nerafinirano.

Ovaj proizvod je organskog podrijetla, proizveden od hrane iz ekološke proizvodnje.

Koristi se u kuhinji za kuhanje, pečenje, prženje i pripremu namaza i krema. Idealan je za pripremu slatkih jela.