Mercator premijera

mercator premijera web cower page2

 

Prateći svjetske trendove i zahtjeve tržišta koji obiluju izazovima, Mercator svojim vjernim kupcima predstavlja uvijek nešto novo. Ovaj put premijerno na našim policama možete pronaći  dva sasvim nova proizvoda na našem tržištu – Lenor deterdžent Spring i Gold i Zewa Exclusive Ultra Softtoaletni papir.

Lenor 2 u 1, Spring, deterdžent za pranje veša sa mirisom proljetnog cvijeća, prirodnih tonova pačulija i bijelog cedra i Lenor Gold sa zavodljivim mirisom vanilije u kombinaciji sa mimozom, medenim ružama i breskvama. Odlikuju se snagom dubokog čišćenja, intenzivnim mirisima, dugotrajnom svježinom i čuvanjem boje. Djeluju dubinski, nježno i besprijekorno, a odjeću čine čistom, mekom i njegovanom.  Možete ih pronaći u obliku praška, tableta ili tečnog deterdženta.

Zewa Exclusive Ultra Soft toalet papir četveroslojni, bijeli toaletni papir, bez mirisa, ekstra mekan i nježan na dodir. Izrazito mekan i nježan toaletni papir sa tubom Zewa Aqua, jedinom kartonskom tubom koja se razgrađuje u vodi. Paperjasta tekstura ovog delikatnog četveroslojnog toaletnog papira izuzetno je nježna prema koži, a ipak je odlikuje maksimalna čvrstoća.

Svoj jedinstveni i široki asortiman proizvoda, uvijek dopunjujemo i sasvim novim proizvodima ili artiklima koji su unaprjeđeni. Pratite Mercator premijeru i upoznajte se sa novim proizvodima na našim policama.

Vaš Mercator