Kupujte male kućanske aparate „Tefal“ i liniju posuđa „Origins“ sa 50% popusta

  • Image

SAMO U MERCATORU KUPUJTE MALE KUĆANSKE APARATE „TEFAL“ I LINIJU POSUĐA „ORIGINS“  SA 50% POPUSTA

Vodeći računa da svojim vjernim kupcima uvijek priredi nova iznenađenja i fantastične pogodnosti kupovine, samo u Mercator prodavnicama ćete ostvariti popust od 50 % na male kućanske aparate vrhunskog kvaliteta i modernog dizajna „Tefal“ kao i  fantastičnu liniju posuđa „Origins“.

Mali kućanski aparati „Tefal“ čine život jednostavnijim jer su idealni pomoćnici za pripremanje najukusnije hrane i svakodnevnih jela u svakom domaćinstvu. Ističu se svojim kvalitetom, funkcionalnošću, učinkovitošću i uštedom energije, a sve sa ciljem olakšanja velikog broja kućnih poslova. Zahvaljujući svojim inovativnim rješenjima, Tefal je postao svjetski lider u proizvodnji posuđa sa neprijanjajućim slojem. Tefal Origins linija posuđa je dizajnirana i proizvedena kako bi omogućila ukusnu i zdravu pripremu namirnica, bez masnoća, zahvaljujući izuzetno neprijanjajućoj oblozi ojačanoj mineralima za veću otpornost a ekskluzivna tehnologija indikatora temperature Thermo-Spot će vam dati do znanja kada se posuda zagrije na idealnu temperaturu.

U ponudi Mercatora ćete pronaći Ekspres lonac, sa 5 sigurnosnih mehanizama koji omogućava izuzetno jednostavnu i sigurnu upotrebu, uz automatsko zatvaranje i otvaranje poklopca, te kontrolu pritiska unutar lonca zapremine 6 litara, Ingenio Wood kuhinjski pribor od prirodnih materijala koji ne grebu površine vašeg posuđa, Tefal pegla na paru Comfort Glide sa tehnologijom pogona pare dizajniranom za prodiranje pare duboko u tkaninu. Koristan i veoma praktičanTefal  blender Blendeo koji zahvaljujući 2 brzine, sjajno obrađuje sve tipove sastojaka. Tefal mikser saposudom sa 5 brzina i nastavcima za tijesto i kreme od inoxa. Tefal sokovnik idealan za brzu obradu voća i povrća. Tefal kuhala za vodu koja vam omogućavaju da na najbolji i najbrži način pripremite kafu ili čaj za trenutke uživanja. Tefal štapni mikser vrhunski performansi, idealan za pripremu supa, kolača i drugih recepata. Tefal parni generator  koji nudi inteligentan i brz način peglanja omiljene odjeće i tkanine.

Sve ove vrhunske proizvode sa genijalnim rješenjima za vašu kuhinju, možete pronaći u Mercator prodavnicama, a Mercator je za vas pripremio pristupačne cijene uz popust od 50% na sve proizviode Tefal i Origins.

Vaš Mercator

MERCATOR LP POSTER A1

 

IMG 00000

IMG 00001

PRODAJNA MJESTA  

SARAJEVO - Ložionička 16
MOSTAR (Stjepana Radića br. 39)
ŠIP - Dejzina Bikića 2a
VOGOŠĆA - Jošanička bb
Grbavica - Hasana Brkića 30
VOGOŠČA WOG - Igmanska 81
SKENDERIJA - Skenderija 20
KOŠEVSKO BRDO - Braće Begić 3
VRACA - Pavla Lukača 4
HRASNO - Topal Osman Paše 16
ILIDŽA - Butmirska cesta 14
DOBRINJA - Bulevar Mimar Sinana 1
ALIPAŠINO POLJE I - Bosanska 13a
ALIPAŠINO POLJE II - Trg Solidarnosti 12
ČENGIĆ VILA - Džemala Bijedića 11
HADŽIĆI - Garovci bb
ILIDŽA - Rustem Pašina 23
KOLONIJA 1 - Huseina Đoze 22
ALIPAŠINO POLJE 1 - Trg ZAVNOBIH -a 18
VOJNIČKO POLJE 1 - Teheranski Trg 1
VOJNIČKO POLJE 2 - Adija Mulabegovića 16
TUZLA (II Korpusa Armije BIH bb)
TUZLA (Univerziteska 16)
ŽEPČE (Sarajevska b.b.)                   
ZENICA 2 - Sarajevska 65
ZENICA 1 - Crkvice do br. 66
ZENICA 4 - Čire Truhelke 10
VISOKO 3 - Varoška br. 1
FOJNICA 2 - Šetalište bb
BANJA LUKA (Aleja Svetog Save 69)
BRČKO (Reisa Džemaludina Čauševića 68b
CAZIN (Mala Lisa bb)
SANSKI MOST (Bulevar 7 korpusa BB)
CAZIN (Zlatnih ljiljana bb)
LAKTAŠI (Karađorđeva 1)
KOTOR VAROŠ (Cara Dušana bb)