Mercator Kids Summer Party

  • Image

Mercator Kids Summer Party

Za sve vrijedne školarce koji su na zasluženom odmoru od školskih aktivnosti, a i one koji će to tek postati,  Mercator centar Ložionička Sarajevo priređuje u subotu 20.07. u periodu od 11 do 15 sati, vrhunsku zabavu i mnoštvo iznenađenja. Ljeto je vrijeme odmora, uživanja, kupanja i zabave, a Mercator centar Ložionička vas sa zadovoljstvom poziva da nam se pridružite i zajedno sa nama provedete ugodne i veoma zabavne trenutke.

Nakon cijele godine učenja i pisanja zadaća, vrijeme je za ljetni odmor i super zabavu koju je za vas pripremio Mercator centar. Znamo koliko ste vrijedno i marljivo radili i učili, pa smo stoga odlučili da zajedno proslavimo završetak još jedne uspješne školske godine. Za vas smo pripremili sadržajan i bogat program kroz zabavno opuštanje, uz mnoštvo aktivnosti i nagrada za vrijedne đake. Imat ćete priliku da vidite nastup zabavljača koji hodaju na štulama, vrhunske majstore  žongliranja  i živuće statue, a pripremili smo i zabavni ljetni facepainting kao i omiljene maskote Mini i Miki. Kao posebno iznenađenje pripremili smo gratis sladoled za svako dijete.

Budite i vi dio Mercator Summer Kids Party-a i provedite ugodne i zabavne trenutke u Mercator centru Ložionička u Sarajevu.

Vaš Mercator

 

mercator summer kids party 4