Mercator predstavlja premium posuđe za Vašu kuhinju

  • Image

Od 1.3. do 1.5.2019. potražite u Mercatoru Prochef tave, pekače i kuhinjska pomagala snižena 50%. Mehrzer su proizvodi vrhunske kvalitete koji će u Vaše domaćinstvo unijeti osjećaj sigurnosti i olakšati svakodnevnu pripremu obroka. Pažljivo osmišljeni i strogo kontrolirani, Mehrzer proizvodi postat će dio Vaše porodice iz generacije u generaciju. Mehrzer Prochef je posuđe za brzu, jednostavnu i zdravu pripremu hrane. Odlikuje ga jedinstveni DIAMANTEK pojačani neprijanjajući premaz za veću izdržljivost i otpornost na oštećenja. Prikladno je za pripremu hrane na svim tipovima grijaćih ploča uključujući indukcijsku i pećnicu, zahvaljujući STAY COOL inox ručki. Posuđe je vrlo lako i jednostavno održavati, budući da je sigurno za pranje u mašini za suđe. Riječ je o posuđu koje je proizvedeno od visokokvalitetnih europskih materijala, superiorne je kvalitete i savremenog dizajna. Idealnog je oblika i izuzetne čvrstoće. Iskoristite neponovljivu akciju u Mercatoru i kuhajte sa uživanjem! Samo u Mercatoru. 

Tave:

Osim što se radi o istinskoj europskoj kvaliteti (proizvedeno u EU), Mehrzer Prochef linija tava je najbolje što imamo u ponudi jer se može koristiti na svim tipovima grijaćih ploča/šporeta, ali i ono po čemu su specifične, mogu se koristiti u u pećnici zbog metalne INOX ručice…U posljednje vrijeme je dosta popularno „završavanje“ pripreme mesa u pećnicama (prvo se zapeče sa svih strana na štednjaku, pa se premjesti u pećnicu da se do sredine meso termički obradi). Ove tave su specifične zbog novog neprijanjajućeg sloja koji je deblji od uobičajenog pa se teže može oštetiti ili ostrugati sa tave.

Noževi:

Napravljeni su od njemačkog nehrđajučeg čelika i jednom specijalnom tehnologijom vakumskog zagrijavanja koja u konačnici daje izuzetno tvrd nož koji dugo ostaje oštar. Opremljen je elegantnom ergonomskom drškom.

Pekači:

Največa novost kod pekača na tržištu je što dolaze sa rešetkama koje osiguravaju da se namirnica peče sa svih strana ravnomjerno (kad nema rešetke namirnica bude u vodi/masti pa se taj dio ne peče nego kuha/prži) pa nije ni potrebno okretanje namirnice prilikom pečenja. Također, dolaze sa neprijanjajućim premazom za lakše i jednostavnije čišćenje.

Mercator plakat Mehrzer A2

DOSTUPNO GRAD
Ložionička Sarajevo
Ilidža Sarajevo
Dobrinja Sarajevo
Dejzina Bikića 2A Sarajevo
Bosanska 13A Sarajevo
Igmanska 81 Sarajevo
Alipašino polje II Sarajevo
Jošanička BB Sarajevo
Džemala Bijedića 11 Sarajevo
Pavla Lukača 4 Sarajevo
TRG ZAVNOBIHA 18 Sarajevo
Braće Begić 3 Sarajevo
Rustempašina 23 Sarajevo
TOPAL OSMAN PAŠE 16 Sarajevo
Adija Mulabegovića br.16 Sarajevo
Stjepana Radića 39. Mostar
Skenderija 20 Sarajevo
Crkvice do br.66 Zenica
Šetalište BB Fojnica
II Korpusa Armije BIH BB Tuzla
Univerzitetska 16 Tuzla
Bulevar BB Živinice
Sarajevska BB Žepče
Brčko Brčko
Zlatnih ljiljana BB Cazin
Aleja Svetog Save 69 Banja Luka
Cara Dušana BB Kotor Varoš
Vojislava Đede Kecmanovića Banja Luka
Garaovci BB Sarajevo
Mehmeda Skopljaka BB Kakanj
Bulevar 7 Korpusa BB Sanski Most