Svjetsko prvenstvo uz Cedevitu i super poklone u Mercatoru!

cedevita priprema

Za ljubitelje najvažnije sporedne stvari na svijetu,  takmičenje „Cedevita i Mercator vas daruju“ je posebno interesantno jer poklone osvajaju oni koji najbrže tačno odgovore na pitanja u vezi sa utakmicama koje se igraju taj dan u okviru Svjetskog prvenstva u fudbalu-Rusija 2018.

Od početka prvenstva, 14.6. svakodnevno obradujem onajmanje 5 funova fudbala, Cedevite i Mercatora. Poklon paket Cedevita praktičnih sitnica i ukusnih Cedevita proizvoda osvajaju ili oni koji su imali dobru intuiciju i prije završetka utakmica pogodili odgovor na pitanje, ili oni koji su dovoljno brzi i spretni pa odmah po završetku utakmice na koju se pitanje odnosi daju dovoljno brzo tačan odgovor. Osvojene poklone dobitnici će moći uskoro preuzeti u Mercator prodavnici koju su odabrali uz prikaz računa iz Mercatora na kojem je bar jedna od stavki Cedevita praškasti napitak.

Posebno će biti uzbudljivo finale Svjetsko prvenstva ali i takmičenja Cedevita i Mercator vas daruju, jer je glavni poklon kojim ćemo obradovati nekog ......... iznenađenje!