Dani ljepote u Mercator centrima

Cjelodnevni događaj, na kojem je će renomirane kozmetičke kuće predstaviti svoje proizvode i proljetne make up trendove, će biti posvećen ljepoti a posjetiteljice će imati priliku dobiti besplatnu uslugu šminkanja, od strane profesionalnih vizažista, kao i savjete o kozmetici.

 

Organizatori događaja, Mercator i parfimerija Plaza su se pobrinuli da ovaj događaj ostane u sjećanju svima, tako da će dame nakon šminkanja na vlastiti mail dobiti profesionalnu fotografiju svog make up looka.

 

“Parfumerija Plaza slijedi i postavlja nove trendove kada je u pitanju dekorativna i preparativna kozmetika u pitanju, te smo regionali lider u maloprodaji selektivne kozmetike, koja podučava i inspiriše klijente da se igraju u svijetu ljepote. Naše drage dame zaslužuju ovakva dešavanja, te se nakon Banja Luke selimo u Tuzlu, a zatim I u Sarajevo. Nadamo se da će ovaj događaj postati tradicija.”, izjavio je Gregor Čorokalo, vlasnik Plaze.

 

Sretni smo što ćemo zajedno sa Parfimerijom Plaza, omogućiti našim kupcima da u Mercator centrima u gradovima Banja Luka, Tuzla i Sarajevo dobiju besplatnu uslugu šminkanja i savjetovanja te se  upoznaju sa novim proizvodima i uslugama u segment kozmetike. – poručili su iz Mercatora.

 

Dobro nam došli!