Novo u Mercator centrima! Naručite Vaša omiljena jela.

  • Image

Odlučite se za najbolja i najukusnija jela sa naših odjela. Novost u Mercator centrima je da od sada možete naručiti ukusna jela sa naših odjela Gastro i Pekara, Delikatese i Slastičarne. Zagarantovano odličan kvalitet i dobra cijena. 

GOTOVA JELA

Na našim Gastro odjelima uvijek možete pronaći svježe pripremljene obroke!U brzom dnevnom rit­mu, kupovina pripremljenih jela predstavlja izvrsno rješenje koje vam štedi puno vremena. Jela sa naših Gastro odjela izrađene su od odabranih sastojaka, te ih naši zadovoljni kupci hvale jer su pripremlje­na kao “kod kuće”.Posjetite naše Gastro odjele, jer osim uobičajenih i već popularnih jela, uvijek se tru­dimo iznenaditi vas i ponuditi i nešto novo.

PITE I PIZZE

Na našim odjelima Pekara potražite uvijek svjež hljeb, pecivo i druge proizvode od tijesta. Nudimo vam hljeb i pecivo od različitih vrsta brašna naših dobavljača ili naše proizvodnje. Jeste li probali naše pite ili pizze ? U Mercator pekarama razvi­jamo i pečemo pite sa različitim nadjevima- sir, gljive, meso, jabuke. U ponudi imamo preko 10 vrsta pizza kao i sendviče.

DELIKATESNE PLATE

Na odjelima mesnih, suhomesnatih i sirnih proizvoda ćete pronaći najširu paletu delikatesnih proizvoda, brižljivo odabranih da zadovolje istančani ukus naših kupaca kao i bogatu ponudu ribe, mekušaca, rakova i morskih plodova. Redovno ih održavamo i priprema­mo, tako da su uvijek svježi i spremni za jesti. Za Vas po narudžbi pravimo različite vrste delikatesnih plata koje je samo potrebno naručiti dan ranije.

TORTE I KOLAČI

Za sve sladokusce u ponudi imamo veliki izbor svježih kolača i torti.

Mercator uvijek misli na Vas, kod nas možete naručiti sve vrste jela sa naših odjela, na sljedeće brojeve telefona:

GRAD LOKACIJA ADRESA BROJ TELEFONA
SARAJEVO POFALIĆI LOŽIONIČKA 16 063/39 50 67
SARAJEVO ILIDŽA BUTMIRSKA CESTA 14 ILIDŽA 063/39 50 68
SARAJEVO DOBRINJA BULEVAR MIMAR SINANA 1 063/39 50 69
MOSTAR MOSTAR STJEPANA RADIĆA 39 063/39 51 53
TUZLA TUZLA II KORPUSA ARMIJE BIH BB 063/39 53 22
BRČKO BRČKO REISA DŽEMALUDINA ČAUŠEVIĆA 68B 063/39 53 29
BANJA LUKA BANJA LUKA ALEJA SVETOG SAVE 69 063/39 54 33