Dešavanja

8. Mart za FB NOVO

Dan žena u Mercatoru

 Drage dame, slavimo Dan žena zajedno u Mercatoru

Pozivamo vas da uljepšate praznik sebi i najdražim damama dolaskom u Mercator centre Ložionička, Borik, Tuzla, Mostar i Dobrinja!

Za vas smo pripremili bogat sadržaj i program za sve uzraste, kreativne radionice i dobre popuste, a za svaki račun preko 50 KM, poklanjamo vam balon 🎈sa porukom i vrijednim poklon iznenađenjem. 🎁🎀😍

1080x1080 Puzijada

PUZIJADA ponovo u Mercatoru!

Dragi roditelji, prijavite Vašu bebu na takmičenje u puzanju putem linka https://bit.ly/31pI3QJ

Zajedno sa našim partnerom Violeta, ponovo organizujemo najslađe takmičenje beba „Puzijada“, a prvo takmičenje će se održati u Sarajevu 15. februara od 11:00 sati.
Pravo na učešće imaju sve bebe do 24 mjeseca, a za malo stariju djecu pripremili smo bogat zabavni program: zabavne radionice crtanja, druženje sa maskotama, plesne radionice i brojne degustacije.

Nismo zaboravili ni TATE! TATE pozivamo na natjecanje u presvlačenju beba, a najspretnijeg nagrađujemo prigodnim poklonom.

Prijaviti svoje bebe možete i na takmičenja u drugim gradovima:
▶️ Banja Luka, Mercator Centar Borik 22.02. od 11h
▶️ Tuzla, Mercator Centar Tuzla 07.03. od 11h

Prijave se mogu izvršiti putem navedenog linka ili lično sat vremena prije početka.

82565176 1548568208616053 2767661240321835008 o

Zabavna porodična subota u Mercatoru

Ove subote u Mercator Ložionička i Mercator Borik očekuje vas super zabava za malu, ali i veliku raju. 

Pripremili smo:
☑️Druženje sa maskotama
☑️Face painting
☑️Kreativnu radionicu za mališane
☑️Degustaciju palačinaka

A za svaku kupovinu od 50 KM ili više, u periodu od 11 do 14 sati, častimo vas dnevnom dozom vitamina. 

Dođite i zabavimo se zajedno u Mercatoru! ❤️

1024x769

Djeda Mraz nam stiže i pokloni se bliže

Mjesec decembar je mjesec darivanja, dječije radosti i smijeha, i zato u naredna dva vikenda za vaše najmlađe pripremili smo nezaboravno druženje sa Djeda Mrazom i veliku zabavu u Mercator centrima.

▪️Subota, 21.12.2019.
Mercator centar Tuzla od 13h
Mercator Borik u Banja Luci od 12:30h

▪️Nedjelja, 22.12.2019.
Mercator Ložionička u Sarajevu od 11h
Mercator centar Mostar od 12h

▪️Subota, 28.12.2019.
Mercator centar Brčko od 18h

FINAL 3

19. rođendan Mercatora Ložionička

Za 19 godina rada i poslovanja Mercator centra Ložionička i kao zahvalnost za sve ove godine koje smo proveli zajedno sa svojim vjernim kupcima,  u nedjelju, 01. decembra 2019., organizujemo veliku rođendansku zabavu.

Velika nam je želja da ovaj rođendan proslavimo zajedno na poseban način i da usrećimo naše potrošače, koji su svojom lojalnošću našem brendu, stvarali imidž Mercator centra Ložionička kao mjesta najbolje kupovine i dobre zabave.

Također, u nedjelju slavimo i 15 godina Mercator centra Alipašino, kao i 14 godina Mercator centra Dobrinja, te smo za naše kupce pripremili bogat program zabave, velike popuste i super iznenađenja.

Pozivamo sve vjerne kupce, sugrađane i prijatelje da se pridruže u obilježavanju rođendana naših centara, da iskoriste brojne pogodnosti u prijatnoj slavljeničkoj atmosferi, te da provedemo lijepe zajedničke trenutke uz bogat program i posebne i atraktivne rođendanske poklone.

Djeciji sajam 2019 3

Mercator BH na 6. Dječijem sajmu u Sarajevu

Dječiji sajam u Sarajevu je najzabavniji i najposjećeniji sajam u Bosni i Hercegovini za cijelu porodicu! I ove godine Mercator BH je ponosan učesnik, odnosno izlagač na 6. Dječijem sajmu u Sarajevu i nalazimo se na štandu broj 33. Za naše najmlađe posjetioce pripremili smo odličnu zabavu uz face painting, kreativne radionice i modeliranje balona. Također, tokom tri dana Dječijeg sajma pripremili smo i posebnu ponudu Lumpi proizvoda, dječijih igračaka i drugih proizvoda iz našeg bogatog dječijeg asortimana.

Ulaz na sajam je besplatan za sve posjetioce!

dani italijanske sedmice plakat desavanja BL web

Sedmica italijanske kuhinje u BiH

Povodom „Sedmice italijanske kuhinje“, danas je u Mercator centru Ložionička održan prijem NJ.E. Nicole Minasija, italijanskog ambasadora u BiH, sa suprugom Annaritom Lippiello u ime Udruženja Dante Alighieri.

Brojni posjetioci su imali priliku uživati u degustaciji tradicionalnih italijanskih jela koje su pripremili kuhari iz Italije Nicola Galiano i Domenico Trentinell te u raznim kulinarskim radionicama.

Pored toga, u zanimljivom programu uživali su i najmlađi koji su se zabavljali u radionicama za djecu, kao i školi italijanskog jezika u Lumpionici koje je vodilo Udruženje Dante Alighieri.

Osim u Sarajevu, zabavna dešavanja povodom „Sedmice italijanske kuhinje“ danas su održana i u Mercator centrima Borik Banja Luka te u Mostaru i Tuzli.

“Sedmicu italijanske kuhinje u Bosni i Hercegovini”, organizovala je Ambasada Italije u BiH u saradnji sa partnerima. U toku trajanja događaja, četiri italijanska profesionalna kuhara putovala su po BiH i obogatila jelovnike jelima iz svoje regije.

Tokom cijele protekle sedmice Mercator BH je na posebno postavljenim izložbenim i štandovima za degustaciju promovisao italijanske proizvode koje nudi u svojim supermarketima.