Naši odjeli

DELIKATESA

Delikatesa

Na odjelima mesnih, suhomesnatih i sirnih proizvoda ćete pronaći najširu paletu delikatesnih proizvoda, brižljivo odabranih da zadovolje istančani ukus naših kupaca kao i bogatu ponudu ribe, mekušaca, rakova i morskih plodova. Redovno ih održavamo i pripremamo, tako da su uvijek svježi i spremni za jesti. Kao dodatak ukusnom sendviču, kuhanim jelima ili kao nešto što uvijek možete ponuditi kada neko dođe u nenajavljenu posjetu.

 

Gastro 2

Gastro

Na našim Gastro odjelima uvijek možete pronaći svježe pripremljene obroke! U brzom dnevnom ritmu, kupovina pripremljenih jela predstavlja izvrsno rješenje koje vam štedi puno vremena. Jela sa naših Gastro odjela izrađena su od odabranih sastojaka, te ih naši zadovoljni kupci hvale jer su pripremljena kao  "kod kuće". Posjetite naše Gastro odjele, jer osim uobičajenih i već popularnih jela, uvijek se trudimo iznenanaditi vas i ponuditi i nešto novo.

Mercator uvijek misli na Vas, kod nas možete naručiti sve vrste jela sa naših odjela Gastro i Pekara, te delikatesnih ovala sa odjela Delikatese i Slastičarne, na sljedeće brojeve telefona:

GRAD LOKACIJA ADRESA BROJ TELEFONA
SARAJEVO POFALIĆI LOZIONICKA 16 063/39 50 67
SARAJEVO ILIDŽA BUTMIRSKA CESTA 14 ILIDZA 063/39 50 68
SARAJEVO DOBRINJA BULEVAR MIMAR SINANA 1 063/39 50 69
MOSTAR MOSTAR STJEPANA RADIĆA 39 063/39 51 53
TUZLA TUZLA II KORPUSA ARMIJE BIH BB 063/39 53 22
BRČKO BRČKO REISA DŽEMALUDINA ČAUŠEVIĆA 68B 063/39 53 29
BANJA LUKA BANJA LUKA ALEJA SVETOG SAVE 69 063/39 54 33
Trznica

Tržnica

Svježe i kvalitetno znači  zdravo. Baš tako je na našim odjelima Tržnice. 

Voće domaće proizvodnje ili egzotično, iz svih krajeva svijeta, uvijek je pažljivo birano za naše kupce. Vrhunski kvalitet i povoljne cijene su ono što odlikuje ponudu voća u našim prodavnicama. 

Bogat asortiman i svježina povrća će olakšati izbor prilikom kupovine na našim odjelima Tržnice. 

Pekara

Pekara

Na našim odjelima Pekara potražite uvijek svjež hljeb, pecivo i druge proizvode od tijesta. Nudimo vam hljeb i pecivo od različitih vrsta brašna naših dobavljača ili naše proizvodnje. Jeste li probali naše pite? U Mercator pekarama razvijamo i pečemo pite sa različitim nadjevima- sir, gljive, meso, jabuke.... U ponudi imamo i nekoliko vrsta uvijek svježe pripremljenih pizza kao i sendviče. 

 

Mesnica

Mesnica

Naše mesnice uvijek nude meso dobrog kvaliteta po povoljnim cijenama. Neprestano vodimo brigu da vam ponudimo izvrstan izbor različitih vrsta kvalitetnog mesa.  Naši kvalifikovani mesari stručno će isjeći po vašem izboru najfinije komade mesa, a u ponudi imamo i proizvode koje pripremamo na našim mesnicama po posebnim recepturama- marinirano meso, ćevapi, kobasice....Izvrsno meso sa  naših odjela Mesnica, vaš porodični ručak će učiniti senzacionalnim, a veće gozbe koje pripremite sa ovim mesom će za vaše goste biti potpuno novo iskustvo.