Lumpi - Uvijek pravi izbor

  • Image

Svaka mama želi najbolje za svoju bebu, pa tako i za njenu kožu. Put do zdrave i njegovane bebine kože počinje sa uvijek pravim izborom proizvoda za čišćenje i njegu. Koža bebe je mnogo osjetljivija i delikatnija od kože odraslih zbog čega joj odgovaraju samo proizvodi s posebno mekanim i suhim materijalima, a u Mercatoru možete pronaći najkvalitetnije proizvode za njegu vaših najmlađih.

Lumpi za web2

Lumpi

Namijenjena djeci do 10 godina, Lumpi linija sadrži raznovrsne prehrambene proizvode, proizvode za svakodnevnu njegu, odjevne predmete, pelene i bogat prateći program za najmlađe. Svi odabrani proizvodi su provjerenog kvaliteta.

U Mercatoru podstičemo opuštenost, veselje i razigranost djece, zato Lumpijevu liniju neprestano dopunjujemo i naše najmlađe iznenađujemo novim proizvodima,

Obezbijedite besprijekornu njegu za vašu bebu!

Mekane i udobne Lumpi pelene

Jedan od Mercatorovih brendova je vrlo kvalitetna linija pelena Lumpidje. U suradnji s renomiranim bosanskohercegovačkim proizvođačem Violeta koriste se najmodernije tehnologije za proizvodnju Lumpi pelena koje se mogu naći na policama u BiH i zemljama regije. Grudice pelena su udobne, mekane, brzo se upijaju, bez parabena i alkohola. Osluškujući potrebe majki koje žele zdrav i bezbrižan odgoj svojih beba, Mercator kontinuirano razvija i unapređuje Lumpi pelene, jer je Lumpi najbolji saveznik majki. Ako vašoj bebi trebaju mekane i udobne pelene, isprobajte Lumpi s najsuvremenijom tehnologijom za maksimalnu apsorpciju.

Vlažne maramice

Lumpi vlažne maramice su nježne, antialergijske i bez alkohola. Ove maramice održavaju prirodnu pH vrijednost kože i idealne su za održavanje higijene u svakoj prilici. U Mercator prodavnicama možete naći 3 vrste Lumpi vlažnih mar

Njega vaše bebe

Za besprijekornu njegu vaše bebe tu su i Lumpi šamponi, kupke i gelovi za kupanje koji imaju pH vrijednost 5,5 što je jedan od veoma važnih faktora za prirodnu njegu vaše bebe. Ovi proizvodi ne sadrže paraben, što vašoj bebi daje prirodnu mekoću kože i sjaj.