Stalne akcije i pogodnosti

Učiniti kupovinu što povoljnijom i prijatnijom našim kupcima stalna nam je težnja i cilj!

Osim bogatog asortimana kvalitetnih proizvoda nastojimo našim kupcima osigurati i što povoljnije cijene ali i mogućnost dodatnih ušteda i pogodnosti prilikom kupovine. 

Akcije
Popust za penzionere

Popust za penzionere

Kupci koji su dovoljno iskusni da prepoznaju dobru ponudu i prave pogodnosti pri kupovini, uglavnom četvrtkom obavljaju sedmične kupovine. Svakog četvrtka u mogućnosti su da ostvare 10% popusta na artikle koji nisu sniženi. Za ostvarivanje popusta dovoljno je na uvid dostaviti ček od penzije i lični dokument!  Dodatna pogodnost za penzionere je mogućnost kupovine na rate. Za korisnike Fonda PIO RS u Mercator prodavnicama moguća je kupovina na do 12 mjesečnih rata bez kamata.  

Svježi početak sedmice

Svaku sedmicu dobro je početi svježim, kvalitetnim i ukusnim namirnicama. Zato izdvajamo na našim odjelima Tržnice i Mesnice na početku svake sedmice svježe artikle mesa, voća i povrća po posebno povoljnim cijenama. Svake sedmice nova ponuda ali uvijek povoljne cijene i svježi i kvalitetni proizvod izabrani za vas!

Svježi početak sedmice
Pika

PIKA

Uz Pika karticu štedite više. U svakom našem katalogu posebno označeni proizvodi dostupni su vam po još povoljnijim cijenama uz korištenje PIKA kartice lojalnosti. Osim pogodnosti koje Vam korištenje PIKA kartice lojalnosti omogućava kroz poseban sistem sakupljanja bodova i dodatnih pogodnosti, uz korištenje ove kartice imate mogućnost dodatne uštede pri kupovini označenih artikala!  

1100x732 ostalo2

Plaćanje na rate

U Mercator prodavnicama moguće je plaćanje na rata.  U saradnji sa određenim bankama brzo i lako možete realizovati kupovinu na rate u Mercator prodavnicama. Plaćanje računa vrijednosti iznad 100KM, na rate je moguće uz Visa kartice Intesa Saopaolo banke i Unicredit banke na 3 odnosno 6 mjesečnih rata, a uz Pika kartice Sberbanke čak i na do 10 rata.

 

 

Katalog

Bogata i kvalitetna ponuda po odličnim cijenama, ideja je kojom se vodimo prilikom pripreme naših akcijskih kataloga. Svakog drugog četvrtka pripremamo novu ponudu sa više od 200 atraktivnih proizvoda iz asortimana voća i povrća, mesa i delikatesa, mliječnih i pekarskih proizvoda, pića, i drugih prehrambenih proizvoda ali i kućne hemije, kozmetike, tekstila, uređaja za domaćinstvo... po sniženim, akcijskim cijenama.

Katalog